Notícies

La llei electoral a debat: reflexions sobre el sistema electoral català

17 gener 2017

cartell llei electoral catalanaEl Consell de la Joventut de Barcelona, des del Grup de Treball d’entitats polítiques, organitzen la taula rodona La llei electoral a debat: reflexions sobre el sistema electoral català, el proper dimarts 24 de gener a les 16h a l’Edifici Jaume I del Campus de la Ciutadella – UPF (aula 20.019).

La taula rodona estarà composada per:

  • BERTA BARBET: Politòloga, editora de Politikon i sub-directora de Laboratorio de Alternatives.
  • JAUME LÓPEZ: Professor titular de Ciència Política de la UPF.
  • IGNACIO LAGO: Professor titular de Ciència Política de la UPF.
  • PEDRO RIERA: Professor de Ciència Política i sots-director del Màster d’Anàlisi Política i Electoral a la UC3M.

Durant el debat es contextualitzarà el sistema electoral actual i es parlarà de la inexistència d’una llei electoral catalana. A més, també es tractarà la representitivitat població vers el territori i el paper de Barcelona en la possible elaboració d’una nova llei electoral per Catalunya. El debat finalitzarà amb un espai obert on el públic assistent podrà dir la seva i fer preguntes als i les ponents.

Contingut relacionat