Notícies

L’estat de la joventut a debat: Sacsegem la ciutat!

14 febrer 2017

cartell acte sacsegemEl Consell de la Joventut de Barcelona organitza l’acte “L’estat de la joventut a debat: Sacsegem la ciutat”, un debat amb els regidors i regidores dels diferents grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona on es posaran sobre la taula diferents temes que afecten a la joventut de la ciutat. L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 22 de febrer, a les 19h al Centre Cultural La Farinera del Clot.

La taula de debat comptarà amb la presencia de Raimond Blasi, de Convergència i Unió, Marilén Barceló, de Ciutadans, Montse Benedí, d’Esquerra Republicana de Catalunya, Carmen Andrés, del Partit Socialista de Catalunya, Maria Rovira, de la CUP Capgirem Barcelona, Boris Valls, del Partit Popular, i Pau González de Barcelona En Comú, encara per definir. El contingut del debat es dividirà en tres blocs: Participació, associacionisme i espai públic; Emancipació: habitatge, ocupació i formació; i Drets: Barcelona com a ciutat acollidora i inclusiva.

Les preguntes de cada bloc s’enfocaran a definir el futur pla director de polítiques de joventut de la ciutat, encara per fer, i estaran emmarcades en les demandes de les entitats juvenils sobre diferents temàtiques recollides en el llibre Sacsegem la ciutat: reivindicacions de les associacions juvenils per a Barcelona.

Un cop abordats els tres blocs, s’obrirà un espai de debat on el públic tindrà molt a dir. Durant tot l’acte estarà disponible una urna on els i les assistents podran ficar les seves preguntes, que es llegiran en aquest espai. A més, també ens podreu fer arribar les vostres preguntes a través de les xarxes utilitzant el hashtag #sacsegemplajove.

Descarrega en pdf: Sacsegem la ciutat: reivindicacions de les associacions juvenils per a Barcelona

Contingut relacionat