Notícies

Cinefòrum feminista d’Akelarre violeta!

10 març 2017

cartel-akelarre_webDel 16 al 29 de març el grup de feminisme de Servei Civil Internacional, Akelarre violeta, organitza un cinefòrum de tres sessions amb pel·lícules relacionades amb el gènere i les lluites LGBTI.

Les sessions constaran de la projecció de la pel·lícula i un debat posterior amb pica-pica, aprofitant les històries que ens plantegen aquests films per debatre sobre els temes que s’hi reflecteixen i intentar aterrar-los a la nostra quotidianitat.

Totes les sessions es desenvoluparan a La Vaqueria de l’SCI (C/ del Carme, 95 – M <L3> Liceu i <L2> Sant Antoni):

 

 • Dijous 16 de març a les 18:30
  LA FUENTE DE LAS MUJERES
  En un petit poble de l’Orient Mitjà, la tradició exigeix que les dones vagin a buscar aigua, sota un sol ardent, a la font que neix a la part alta d’una muntanya. Leila, una jove casada, proposa a les altres dones una vaga de sexe: no mantindran relacions sexuals fins que els homes col·laborin amb elles en el transport de l’aigua fins a la població..
 • Dijous 23 de març a les 18:30
  UN AMOR DE VERANO
  A París, al 1971 Delphine coneix a Carole. La primera es muda a la capital per aconseguir la independència econòmica. La segona té parella i viu feliçment els començaments del moviment feminista. A Delphine, misteriosa i reservada, li agraden les dones. Carole ni es planteja aquesta possibilitat. De la seva trobada sorgeix una història d’amor que desequilibrarà les seves vides en ensopegar amb la realitat.
 • Dimecres 29 de març a les 18:30
  LA TEORIA SUECA DEL AMOR
  El tòpic defineix a Suècia com un model de societat avançada amb una elevada qualitat de vida. Però, és realment un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta?
  Sense la necessitat de demanar ajuda o favors, el contacte humà queda reduït a la mínima expressió. Cada vegada hi ha més mares solteres que tenen fills a través de la inseminació artificial. El nombre de gent que mor sola augmenta any rere any. Val la pena assumir l’aïllament i la solitud per tenir una vida autònoma i independent?

Contingut relacionat