Notícies

Ampliem el termini d’inscripció del BCNzoom fins el 30 de març!

20 març 2017

cropped-banner_bcnzoom_festival-1

El 27 de maig de 2017 celebrem la segona edició del Festival BcnZoom, el festival de curtmetratge social per a joves organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i el Casal dels Infants. El festival té com a objectiu principal promoure la creació artística en l’àmbit audiovisual del jovent vinculat a grups de joves organitzats i entitats juvenils de tots tipus i esdevenir una eina per analitzar, entendre i transformar el seu l’entorn.

El procés d’inscripció al Festival BcnZoom comença aquest 20 de febrer i us volem animar a que us apunteu!. Comenceu a treballar amb els vostres grups de joves una temàtica social o una problemàtica del vostre interès transformeu tot el vostre aprenentatge en una obra audiovisual que pugueu presentar al festival.

Com participar del concurs?
A partir del 20 de febrer podreu inscriure-us al concurs a través del formulari que trobareu al web: https://bcnzoom.wordpress.com/ però per tal que pugueu començar a treballar amb els vostres grups d’adolescents i joves us proporcionem informació important:

Al Festival BcnZoom es poden presentar grups d’adolescents i joves (un màxim de 8 participants i 2 acompanyants per grup) que competiran en dues categories, en funció de l’edat dels autors i autores:

  • Categoria de 12 a 16 anys (adolescents)
  • Categoria de 17 a 21 anys (joves)

Al Festival BcnZoom s’entregaran 2 premis a cada categoria: un cap de setmana en una casa de colònies per al grup d’adolescents guanyadors, una activitat lúdica per al segon grup guanyador d’adolescents i una baixada a Tànger per als grups guanyadors de la categoria de joves.

Haureu d’entregar l’obra final i la memòria de la feina feta el dia 15 de maig del 2017! Així que encara teniu temps per treballar-ho bé.

Us animem a participar, és una experiència única que us farà créixer com a persones i com a grup!cropped-banner_bcnzoom_festival-1

Contingut relacionat