Notícies

Cinefòrum “Fusells o pintades”: la lluita no violenta del poble sahrauí

10 abril 2017

cartell cineforumdefEl proper 19 d’abril a les 19:30h l’Espai Jove la Fontana acollirà la presentació del documental “Fusells o Pintades, la lluita no violenta del poble saharaui” dirigit per Jordi Oriola amb la participació d’activistes sahrauís com l’Abida Mohamed i en Hassana Aalia.

El documental recull imatges i relats dels tres col·lectius de sahrauís: els que viuen a campaments, els que viuen a la diàspora i, finalment, també de joves que viuen als territoris ocupats. Després de la projecció comptarem amb l’experiència de dos activistes sahrauís, l’Abida que lidera el projecte de no-violència Nova, i en Hassana, jove de territoris ocupats que actualment viu a la península.

No us perdeu el documental ni la conversa!

Contingut relacionat