Notícies

Les entitats del CAB aproven la resolució “En defensa de l’associacionisme” presentada pel CJB

19 abril 2017

IMG_20170419_132916El passat 6 d’abril es va celebrar, a Cotxeres de Sants, l’Assemblea General Ordinària (AGO) del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Durant l’AGO es van votar diferents acords i resolucions que marcaran les línies del funcionament del CAB durant el proper any.

El Consell de la Joventut de Barcelona vam presentar la resolució “En defensa de l’associacionisme” que va ser aprovada per la majoria de les entitats assistents a l’assemblea, sense cap vot en contra. Aquest posicionament pretén demanar un major reconeixement de l’associacionisme per part dels agents socials, econòmics i polític de la ciutat, i un suport i atenció diferenciada a l’acompanyament que reben altres projectes d’emprenedoria i economia social i solidària que, per les seves característiques, tenen necessitats diferents a les de les associacions.

Per altra banda, a l’AGO del CAB també es va efectuar el canvi de junta. Enguany el Consell de la Joventut de Barcelona, que hem format part de la junta del CAB des dels seus inicis, hem deixat el nostre lloc per donar pas a l’entrada d’altres entitats de la ciutat. Tot i deixar la junta, des del Consell de la Joventut de Barcelona seguirem treballant colze a colze amb les entitats del CAB i participant en projectes conjunts amb l’objectiu de potenciar i millorar el teixit associatiu de Barcelona.  

Contingut relacionat