Notícies

Campanya #CridemPelSahara

5 maig 2017

cridem pel saharaEl Consell de la Joventut de Barcelona hem participat a la campanya #CridemPelSàhara, impulsada per Sàhara Dempeus amb l’objectiu de sensibilitzar i fer visible la lluita del poble sahrauí a través de les xarxes socials.

Els objectius de la campanya són denunciar la passivitat de les institucions responsables davant la realitat que viu el poble sahrauí i la necessitat de mantenir lluites de resistència tant als Territoris Ocupats com als Campaments de Refugiades. L’ONU i la Minurso no han celebrat el referèndum i han permès violacions als drets humans; el Marroc ha reprimit sistemàticament el poble sahrauí i n’ha violat els seus drets fonamentals; l’Estat espanyol s’ha mantingut al marge d’un conflicte del qual n’és directament responsable i el govern de la Generalitat de Catalunya continua fent negocis amb el Marroc, malgrat que s’ha posicionat a favor del Sàhara.

Si també pots participar en aquesta campanya! Només has de penjar una foto teva amb la boca tapada i el hashtag #CridemPelSàhara escrit a la mà a les xarxes socials.

Contingut relacionat