Notícies

Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats – CRAJ

6 maig 2017

fiscalitat2017 (1)El Centre de Recursos per a Associacions Juvenils organitza aquest cicle al Centre Cívic Besòs el dimarts 30 de maig i dijous 1, dimarts 6 i dijous 8 de juny de 18.30 a 20.30h. L’objectiu d’aquestes sessions formatives és conèixer quina és la normativa fiscal que afecta a les entitats i les implicacions que se’n deriven, ja siguin de tipus documental o econòmic, i que cal tenir presents en el dia a dia de les organitzacions.

La formació constarà de les següents quatre sessions:

 • Dimarts 30 de maig a les 18:30h
 • Les obligacions fiscals de les associacions
 • Dijous 1 de juny a les 18:30h
 • L’IAE i l’IRPF, impostos de les associacions?
 • Dimarts 6 de juny a les 18:30h
 • L’Impost sobre el Valor Afegit (IVA): què es declara i com?
 • Dijous 8 de juny a les 18:30h
 • Impost de Societats (IS), aspectes claus

La ponent serà l”Alícia Artiaga, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Membre del Patronat (Administradora) de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona. Responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya. Experta en diferents àmbits de la gestió associativa, entre els quals el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmico-financera, dels quals en fa docència des de fa anys.

Si voleu participar en el cicle, només cal que ompliu el formulari d’inscripció al Cicle de fiscalitat bàsica per a entitats.

 • Lloc: Centre Cívic Besòs. Rambla de Prim, 87-89 (L4 La Pau- Besòs Mar, T5 i T6 Gorg- Alfons el Magnànim)
 • Més informació a craj@crajbcn.cat i trucant al 93 265 52 17
 • Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones que hagin assistit a totes les sessions.

Contingut relacionat