Notícies

Infants i joves de Barcelona: torna el Festival de la Diversitat!

1 maig 2017

banner festival difersitat

El Grup de Treball d’entitats de Diversitat Funcional del Consell de la Joventut de Barcelona torna a organitzar un any més el Festival de la Diversitat, un esdeveniment que pretén treballar el respecte cap a la diversitat amb els infants i joves de la ciutat , amb l’objectiu de sensibilitzar vers aquesta temàtica amb dinàmiques i activitats vivencials, i visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquest àmbit.

El proper dissabte 20 de maig de 16h a 19:30h, l’Espai Jove La Fontana s’omplirà de moltes activitats i tallers adreçats a infants i joves de 6 a 18 anys procedents dels caus i esplais de la ciutat!

Consulta totes les activitats!

El Festival acabarà amb el Concert per les Diversitats que comptarà amb les actuacions de la Golden Beat, Ghost Trip i Marala el proper dissabte 20 de maig a partir de les 22h a l’Espai Jove La Fontana.

El Festival de la Diversitat està organitzat pel Grup de Treball de Diversitat Funcional en el que hi participen Escoltes Catalans, la Federació Ecom, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Joventuts d’Unitat Progressista de la ONCE i l’Assemblea per la Diversitat. També hi col·laboren altres entitats que dinamitzaran diverses activitats, com l’Associació Catalana per la Integració del Cec, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut,  l’Associació Discapacitat Visual B1B2B3 o la comissió jove de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).

T’hi apuntes? Us podeu inscriure a través d’aquest FORMULARI

Amplia la informació a: www.cjb.cat/festivaldiversitat

Contingut relacionat