Notícies

Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere: #MonsPlurals

9 maig 2017

banner setmana diversitat sexual i de gènere

El Grup de Treball LGBTI del Consell de la Joventut de Barcelona organitza la Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere. Enguany els diversos actes es vertebren al voltant de l’activisme LGBTI arreu del món com a temàtica principal, amb l’objectiu de fer visible la discriminació i estigma que pateixes les persones LGBTI a molts països, també el nostre, i la lluita diària que porten a terme des de diversos col·lectius LGBTI.

Del 17 al 23 de maig es realitzaran diferents activitats entorn a aquesta temàtica a diferents punt de Barcelona i amb la col·laboració de diversos col·lectius i entitats LGBTI de la ciutat.

Consulta totes les activitats de la Setmana!

Durant la Setmana també tindrà lloc el Concert per les Diversitats que comptarà amb les actuacions de la Golden Beat, Ghost Trip i Marala el proper dissabte 20 de maig a partir de les 22h a l’Espai Jove La Fontana.

Llegeix el manifest de la Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere!

Contingut relacionat