Notícies

Nou recurs Es busca sang fresca!

4 setembre 2017

plegable donació de sangEl Consell de la Joventut de Barcelona ha tornat a editar la guia Es busca sang fresca!, aquest cop amb contiguts actualitzats, un nou disseny i amb un nou format de plegable.

Amb aquest nou material actualitzat podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre les donacions de sang. Coneixereu en profunditat què és la sang i quins són els seus components, la classificació dels grups sanguinis, el procés que passa la sang un cop feta la donació o els criteris actuals d’exclusió. A més, el plegable finalitza amb un seguit de preguntes i respostes on podreu conèixer amb quina freqüència es pot donar sang, quan ens triguem en recuperar i moltes altres qüestions que et poden preocupar a l’hora de fer una donació.

A través d’aquest enllaç podreu llegir el plegable online i a través d’aquest altre enllaç us podreu descarregar la versió per imprimir, tots dos arxius en format pdf. Si voleu rebre exemplars en paper no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu salut@cjb.cat o bé cjb@cjb.cat.

Contingut relacionat