Notícies

Recursos europeus per a entitats juvenils. Nou cicle del CRAJ!

26 setembre 2017

recursoseuropeus17El Centre de Recursos per a les associacions juvenils organitzen la formació Recursos Europeus per a les entitats juvenils.

La formació constarà de 3 sessions en les quals es farà una aproximació a les diferents opcions de finançaments que les entitats tenen al seu abast, però sobretot es focalitzarà en el gran ventall de finançament que ofereix el programa per a Joventut anomenat Erasmus +, aprofundint-hi de forma pràctica en les dues últimes sessions, per a veure les facilitats i les possibilitats de crear un projecte europeu ideat i gestionat per la vostra associació juvenil.

Així doncs, el cicle de recursos europeus consta de les següents sessions:

1ª sessió: Oportunitats de finançament europeu per a entitats

Dimecres 4 d’octubre

Procediment per a la presentació de sol·licituds a Erasmus+. Es descobriran les diferents fonts de finançament procedents d’institucions europees, i les competències que adquireixen els joves a través de la participació en aquestes activitats.

Introducció a la guia del Programa Erasmus+ i les diferents línies d’acció.

2ª sessió: La coordinació i la redacció grupal d’un projecte europeu

Dijous 5 d’octubre

Parlarem del cicle de vida d’un projecte europeu, de la recerca de partners i es presentaran els passos per presentar un projecte europeu.

Aprofundirem també en el formulari tipus d’un intercanvi juvenil, la documentació necessària, l’organització tècnica de l’associació i les obligacions legals que se’n deriven.

Totes les sessions tindran lloc al Centre Cívic Convent de Sant Agustí  (Carrer Comerç 36) entre les 18.30h i les 20:30h. Les places són limitades i gratuïtes!

INSCRIPCIONS: cicle de recursos europeus per a entitats juvenils

Si assistiu a totes les sessions se us donarà una memòria USB, amb tot un seguit de documents i recursos d’allò més útils per al dia a dia de la vostra entitat.

A causa de la convocatòria de vaga general a Catalunya, no podem garantir un correcte desenvolupament de la primera sessió del cicle, així que ha quedat suspesa. Us esperem el dimecres 4 d’octubre!

Contingut relacionat