Notícies

Sessió informativa del CRAJ: “Entitats, reformeu el vostre local!”

3 setembre 2017

xerrada reformar local2017 (1)El CRAJ organitza una nova sessió informativa en motiu de la convocatòria de subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenils situats a la ciutat de Barcelona per a l’any 2017.

La sessió serà el pròxim dimarts 12 de setembre a les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana, a càrrec de Toni Ribes, tècnic del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i Marina Rahola, tècnica de subvencions del CRAJ.

La convocatòria està destinada a entitats inscrites en el cens d’entitats de la ciutat de Barcelona. Podeu conèixer més informació a través del següent link: Convocatòria per a reformar locals juvenils.

Alhora de fer la inscripció és molt important que feu saber les vostres inquietuds i el vostre grau de coneixement en relació els diferents temes que es tractaran per tal de poder ajustar el màxim el contingut i el nivell a les expectatives de les persones que hi assisteixin!

Contingut relacionat