Notícies

No és disfòria, és eufòria!!

23 octubre 2017

enganxina 10Avui dia 23 d’octubre se celebra el dia mundial de la despatologització trans, per aquest motiu, des del CJB hem elaborat unes enganxines amb el lema “No és disfòria és eufòria”. Però, sabeu què vol dir la paraula “disfòria”?

El terme “disfòria de gènere” és com els psiquiatres denominen un conflicte entre el gènere assignat al néixer i aquell amb qui la persona s’identifica. Es troba contemplat al manual de trastorns mentals DSM-V en el qual es descriuen símptomes i tractaments.

Des del CJB creiem que les persones transsexuals no haurien de considerar-se com a malaltes o afectes de trastorns mentals i que per tant, cal treballar envers la seva despatologització.

Us animem a compartir en el dia d’avui el lema “No és Disfòria, és Eufòria”!

Contingut relacionat