Notícies

Nou recurs sobre sostenibilitat: guia d’autodiagnosi ambiental Reciclem-nos!

25 octubre 2017

portada guia reciclem-nosEl Grup de Treball de Sostenibilitat del Consell de la Joventut de Barcelona ha editat la guia Reciclem-nos, un nou recurs que ofereix una sèrie d’informacions i preguntes que premetran a les entitats juvenils conèixer les seves principals mancances en matèria de sostenibilitat i el seu impacte medioambiental.

Al llarg de la guia aprendreu a valorar el vostre impacte ambiental pel que fa a la mobilitat, el consum de productes o els residus. També trobareu un apartat dedicat a l’economia social i solidària, el consum d’aigua i energia o un llistat de contactes al que us podreu adreçar per saber més sobre aquest tema.

Un cop acabeu amb el vostre autodiagnosi la guia us convida a fixar alguns objectius i línies d’actuació per fer les entitats més sostenibles.

Llegeix la guia online!

Contingut relacionat