Notícies

PRISMES, formació interseccional per a entitats juvenils – Inscriu-te!

30 octubre 2017

CJB_Entrega_02_30OCTDes del Consell de la Joventut de Barcelona i el Col·lectiu i+ us oferim un curs anomenat: PRISMES, formació interseccional per a entitats juvenils. Es tracta d’un que curs pretén aprofundir en la perspectiva intercultural des d’una mirada amplia, amb un enfocament interseccional. Les entitats juvenil són agents de canvi, són elements transformadors i escoles de democràcia però moltes vegades tenen dificultats per a incorporar la diversitat real de la societat dins les seves organitzacions.

Què està passant?

Per poder oferir solucions, aquest curs planteja quatre sessions de treball, debat i reflexió de la mà de professionals de les polítiques de joventut i de la interculturalitat. Un espai que busca fer un procés de crítica interna, com a persona i com a entitat, per poder obrir-se a la diversitat, acollir-la i cuidar-la.

És un curs complet que hem dividit en quatre sessions per a poder facilitar-vos l’assistència. Les sessions seran de dues hores i mitja les realitzarem a l’Espai Jove la Fontana (c.Gran de Gràcia 190-192) els dies:

  • 28 de novembre de 19 a 21:30h: Revisió i anàlisi de la diversitat des d’una perspectiva personal.
  • 5 de desembre de 19 a 21:30h: Marc i model interculturalista general.
  • 12 de desembre de 19 a 21:30h: Principis Interculturals, de la idea a la pràctica.
  • 19 de desembre de 19 a 21:30h: Implicació en el dia a dia de l’entitat i reflexió per l’acció.

La formació és gratuïta i està pensada per a persones joves associades que tinguin interès en formar-se i posar en pràctica tot l’aprenentatge al seu entorn. Es tracta d’un curs gratuït i precisament per aquest motiu, es molt important que es pugui assistir a totes les sessions.

Com volem aprofitar al màxim la formació i volem tenir l’oportunitat d’aprofundir veritablement en els conceptes el curs estarà limitat a 25 persones. Per aquest motiu us recomanem que no trigueu en apuntar-vos però que ho feu convençudes de que podreu venir a les quatre sessions!

Inscripcions obertes del 31 d’octubre al 23 de novembre!

INSCRIU-TE AQUÍ

Contingut relacionat