Notícies

Sessions de treball: protocol contra les violències

17 octubre 2017

ViolenciaDes del Consell de la Joventut de Barcelona estem elaborant, amb la col·laboració de Matriu, un protocol per abordar les diferents situacions de violència que es poden donar en les entitats i en els equipament juvenils. Violències de tot tipus, com poden ser masclistes, LGBTIfòbiques o racistes, entre d’altres.

Per poder elaborar aquest protocol necessitem les aportacions i idees de les entitats juvenils, de manera que ens puguin explicar tant casos de violència que han patit o presenciat com que puguin aportar possibles solucions a aquestes. Per aquest motiu organitzem dues sessions de treball, el 19 i el 25 d’octubre a partir de les 18:30h a l’Espai Jove La Fontana. Es proposem dues sessions per facilitar l’assistència de les entitats, només cal asistir a una de les dues.

Us animem a participar d’aquestes sessions i fer possible un protocol que s’adapti a les realitats de totes les entitats i pugui ser útil per a l’associacionisme juvenil.

Contingut relacionat