Notícies

Cicle de finançament públic per a entitats juvenils – CRAJ

4 desembre 2017

Cartell cicle posposatEl centre de Recursos per a les Associacions Juvenils organitza un nou cicle de formació: el “Cicle de finançament públic” per a entitats juvenils!

Es tracta d’una formació de quatre sessions formatives amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents vies de finançament existents públics (subvencions, premis i ajuts) i reflexionar entorn la captació de fons públics.

Les sessions es distribuiran amb els següents continguts teòrico-pràctics:

Dijous 14 de desembre a les 18:30h

  • La sol·licitud de les subvencions: més enllà del formulari

Sessió destinada a treballar la sol·licitud d’una subvenció; les bases, el projecte, la documentació i tots els passos que conforma el procediment, i a compartir i treballar a través dels casos pràctics i reals. També es presentaran els principals errors que es comenten sovint en relació a la presentació de subvencions.

Dimarts 19 de desembre a les 18:30h

  • La justificació: un treball de constància i organització

La justificació és l’oportunitat per mostrar que el projecte s’ha desenvolupat i donem a conèixer l’impacte que ha tingut.

Dijous 21 de desembre a les 18:30h

  • La justificació: casos pràctics

Posem en pràctica el què hem après sobre justificacions, compartint experiències amb la resta d’entitats participants a través de casos pràctics reals.

Les sessions seran al Centre i Teatre de Sarrià (Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8) i aniran a càrrec de Marina Rahola (tècnica de finançament del CRAJ) i Toni Ribes (tècnic del Departament de Joventut).

Les places al cicle són gratuïtes i personalitzades però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Contingut relacionat