Notícies

Entrega dels Premis BarnaJove!

5 desembre 2017

banner barnajove 2017

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, un any més, els Premis BarnaJove, un reconeixement als projectes de les entitats juvenils de la ciutat que té com a objectiu premiar els projectes sense ànim de lucre que hagin estat iniciats durant l’any 2017, per tal de posar en valor totes les activitats que s’organitzen des de l’associacionisme juvenil de la ciutat. L’entrega de premis tindrà lloc el proper divendres, 15 de desembre, a les 21h a l’Espai Jove La Fontana.

Durant l’acte es recordaran els projectes premiats l’any passat i s’anunciaran els guanyadors d’aquest 2017. A més, també es donarà el Premi Comunicació a un mitjà de comunicació crític i compromès, i el Premi Totxana, un guardó dirigit a persones, institucions o mitjans que hagin fet alguna acció o declaració que perjudiqui la percepció social de la joventut. Finalment, l’acte acabarà amb un pica-pica i una actuació musical.

Contingut relacionat