Notícies

VIH-Sida: una qüestió de drets!

1 desembre 2017

image002 (1)El 1r de desembre de 1981 es va registrar el primer cas de SIDA, i en record d’aquesta data, la Organització Mundial de la Salut va establir-la com el Dia Mundial contra la SIDA. Han passat 36 anys des de llavors i hem avançat molt pel que fa al tractament. Tot i així, l’estigma social encara hi és present i és en gran part per la desconeixença de la població dels mètodes de transmissió i el desenvolupament del virus al cos de les persones.

Des del CJB creiem fonamental treballar per l’erradicació de l’estigma envers el VIH/SIDA i per això volem compartir amb vosaltres les activitats que organitzen el comitè 1r de desembre, la plataforma unitària d’entitats que treballen el VIH/SIDA:

Aquest any, sota el lema “VIH/Sida, una qüestió de DRETS” posem l’èmfasi en la necessitat d’incorporar la perspectiva basada en drets humans en l’abordatge social i polític de la infecció en ple segle XXI. Volem reivindicar l’equitat, la diversitat, la llibertat, la intimitat, la informació, l’autonomia, la salut i el plaer com a premisses fonamentals per lluitar contra el VIH i l’estigma relacionat.

1 DESEMBRE

9-15h Estand informatiu a Pl. Sant Jaume

  • Photocall pels DRETS. Vine a fer-te la foto!
  • 12h Lectura del Manifest Unitari del Comitè 1r de Desembre
  • 13h Llaç humà campanya #LlaçosPerLaSida

17h a 21h Festa als Jardinets de Gràcia

Contingut relacionat