Notícies

La captació de fons propis i privats – CRAJ

13 març 2018

captació-de-fons-213x300El CRAJ organitza una formació el pròxim dimecres 4 d’abril de 18:30h a 20:30h al Casal d’Entitats Mas Guinardó en la que es detallaran les diferents vies de finançament i les claus per a l’estratègia de captació de fons, basada en finançament privat i propi.

En aquesta ocasió deixarem de banda les fonts de finançament públic, ja que les tractarem de formació específica en una una altra formació. Mentrestant, si us interessa, podeu anar consultant la Fitxa temàtica núm. 3 – Subvencions.

En aquesta formació es presentaran els pilars a tenir en compte per planificar una estratègia de finançament propi i privat, amb exemples reals de fundraising al vostre abast i es donaran consells pràctics per poder realitzar una planificació estratègica i incrementar els recursos de la vostra associació.

La formació és gratuïta i tindrà lloc al Casal d’Entitats Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2)

M: Guinardó | Hospital de Sant Pau (L4)

Podeu inscriure-us a través del següent enllaç:

La captació de fons privats i propis a les associacions

Contingut relacionat