Notícies

On tens el cap? Jornada de salut emocional i associativa

23 març 2018

cartell jornades salut mental i associativaEl Consell de la Joventut de Barcelona junt amb l’entitat Resilie organitzem una jornada per tractar diferents aspectes relacionats amb la salut emocional i associativa el proper dissabte, 7 d’abril, a les 10h a l’Espai Jove La Fontana. 

Des del CJB volem apostar per inciar el debat sobre la salut emocional, especialment d’aquelles persones associades, per aquest motiu animem a totes les associacions juvenils de la ciutat a participar i poder dir la seva a través dels següents tallers:

 10h – 12h – Tallers simultanis a escollir:

  • Mindfullness
  • Bullying

12h a 12:30h – Pica-pica i presentació de la guia “On tens el cap?”

12:30h a 14h – Taller conjunt sobre Salut emocional

Atenció! Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari

Contingut relacionat