Notícies

Barcelona, te’n recordes?: La Fontana amb les persones refugiades

12 juny 2018

cartell docu bòsnia 1 - fontana v2En el marc de la setmana La Fontana amb les persones refugiades, el Grup de Treball de Bòsnia del Consell de la Joventut de Barcelona organitza la projecció del documental “Barcelona, te’n recordes?” gravat i editat pel mateix Grup de Treball. La projecció tindrà lloc el proper 20 de juny a les 19h a l’Espai Jove La Fontana.
Aquest documental preten recordar el paper de Barcelona durant la guerra de Bòsnia i posar sobre la taula els reptes que tenim al davant. La situació continua sent molt fràgil i des del Grup de Treball es buscar poder reorganitzar-se per tal de recordar i de transmetre a les més joves de la ciutat el llegat d’aquells anys de solidaritat institucional i ciutadana.

Volem fer visibles les ferides actuals de la postguerra, trencar el silenci mediàtic i treballar la memòria històrica plegades.

T’hi apuntes?

Contingut relacionat