Notícies

“Un món de gèneres”, exposició digital sobre identitats no binàries

5 juny 2018

Amb motiu de la Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere 2018, que ha versat sobre les identitats no binàries amb el lema #TrenquemElBinarisme, des del CJB es va preparar una exposició sobre gèneres no binaris arreu del món.

Donat l’èxit d’aquesta, que va estar penjada al hall de l’Espai Jove la Fontana entre el 12 i el 20 de maig, des del Grup de Treball LGBTI+ hem decidit penjar-la en format digital com a recurs per a que tothom que ho desitgi pugui revisitar-la en línia, imprimir-la o fer-la servir lliurement per als seus propòsits.

Fes una ullada!

sekrata info SEKRATA FOTO MUXE INFO MUXE FOTO mak-pak info mak-pak foto mahu info mahu foto kathoey info kathoey foto hijra info hijra foto feminielli info feminielli foto burnesha info burnesha foto bugi info bugi foto berdache info berdache foto

Contingut relacionat