Notícies

Colis Suspect (paquet sospitós) – Cicle de cinema a la fresca

9 juliol 2018

DJB9sZ3W4AEMFMt

Un any més, el Consell de la Joventut de Barcelona torna a organitzar el Cicle de Cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils. Si t’agrada el cinema i els documentals de temàtica social, tens una cita a la plaça de davant de l’Espai Jove La Fontana l’últim dijous de juny i els tres primers de juliol a les 21h.

Totes les sessions són gratuïtes i aniran seguides d’un debat acompanyat d’un pica-pica, on els i les assistents podran debatre sobre la temàtica del documental, en un ambient proper i distés, amb l’entitat promotora i els convidats i convidades.

Dijous 12 de juliol – Colis Suspect

  • Sinopsi: Colis Suspect (paquet sospitós) vol respondre a la pregunta ‘Què hi ha darrere de l’Europa Fortalesa?’ El plantejament posa el focus en les fronteres de la Unió Europea, on convergeixen les polítiques d’immigració i seguretat. El documental compta amb deu entrevistes a experts en dret, migracions, seguretat, indústria armamentística i relacions internacionals. Les seves anàlisis s’articulen amb la història del Mohammed, poeta i activista pels drets de les persones sense papers.
  • Direcció: Sofia Català i Rosa Pérez
  • Entitat productora i promotora: Associació Arsomnia

Contingut relacionat