Notícies

Documentals frescos a l’Espai Jove La Fontana!

4 setembre 2018

cartell_docfresDes de lEspai Jove La Fontana et proposen un pla deliciós: escura els dies que ens queden per estar a la fresca amb el cicle “Documentals Frescos” de cinema documental els dijous de setembre a les 20h! Cada setmana t’oferiran una projecció diferent, gratuïta amb contingut crític i amb col·loqui posterior a càrrec de l’equip. L’estiu acaba… a la plaça de La Fontana! Aquí tens tota la informació perquè no se te n’escapi cap!

Y sin embargo, AlQuds

Dijous 13 de setembre a les 20h

La violació continuada de les resolucions de Nacions Unides des del 1967 sembla no aturar l’ocupació israeliana de Jerusalem. No obstant això, res atura la dignitat i la resistència de la població palestina ocupada. Des del testimoniatge directe, aquest documental posa rostre a ocupants i ocupats.

A càrrec de: Mundubat.

Blessy

Dijous 20 de setembre a les 20h

Blessy és una dona de 35 anys que ha viscut una situació de Tràfic d’Éssers Humans (TEH). El documental explica la vida de Blessy i com aquesta podria ser la de moltes altres dones. Una creació col·lectiva construïda per quatre dones supervivents de TEH en col·laboració amb tres realitzadores.

A càrrec de: Càmeres i Acció.

Follo ergo sum

Dijous 27 de setembre a les 20h

Un programa televisiu sobre pràctiques sexuals no normatives i pensament.

Contingut relacionat