Notícies

Formació CRAJ: Interculturalitat per a entitats juvenils

25 setembre 2018

Guia projectes i interculturalitat-6El Centre de Recursos per a Associacions Juvenils presenta una nova guia per al disseny i la redacció de projectes associatius: la guia Fem projectes!, que pretén donar totes les eines necessàries per a gestionar projectes, unitat elemental d’intervenció social a través de la qual les associacions desenvolupen les seves accions.

La guia està redactada amb contingut teòric i pràctic i inclou un exemple de la redacció d’un projecte de caire intercultural i socio-comunitari, donat que des del CRAJ s’ha cregut que el seu contingut pot ser fàcilment extensible i adaptable a la realitat dels projectes de les associacions juvenils.

És per això que la presentació de la guia s’acompanya de la formació “Interculturalitat per a entitats juvenils” del Programa Barcelona Intercultural, on es resoldran dubtes sobre com donar una resposta adequada a la diversitat cultural des de l’associacionisme, un espai que ha de vetllar per l’obertura i la inclusió a totes les persones.

La formació consistirà en un tast que ens ajudarà a ser conscients d’aquesta diversitat i a fomentar la participació i la inclusió de tothom, sigui quina sigui la seva cultura, forma de vestir o llengua en la qual es comuniqui. Aquest coneixement ens permetrà enfocar el projecte des d’una perspectiva intercultural que fugi de les visions estereotipades i que convergeixi a entendre la cultura com una qüestió viva i en constant transformació.

La formació tindrà lloc al l’Ateneu Harmonia (C/Sant Adrià, 20 – Recinte Fabra i Coats / M: L1 Sant Andreu, L9N L10 Onze de setembre) el dia 4 d’octubre de les 18h fins les 20.30h. Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: ‘Inscripció a la càpsula: Interculturalitat per a entitats juvenils’.

Contingut relacionat