Notícies

L’autogestió com a valor en joventut

25 setembre 2018

BP Terrassa 1

Com promovem la participació juvenil? Com acompanyem a processos d’autoorganització de la joventut? Com ens relacionem amb associacions i plataformes juvenils? Com dissenyem i desenvolupem polítiques de joventut emancipadores per facilitar l’autogestió juvenil als equipaments i a l’espai públic? Quin és el paper de les persones tècniques, informadores i dinamitzadores als espais joves? Com decidim la seva programació, com duem a terme la seva dinamització? Qui forma part de la comunitat quan treballem amb les persones joves?

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut organitza una jornada on podreu endinsar-vos en la relació dels i les professionals de joventut amb joves, debatre sobre el paper de la professió als espais juvenils, el seu grau d’implicació, rellevància i compromís. També podreu explorar l’acompanyament a persones joves com a membres de la comunitat que lideren projectes d’autogestió…

Amb la presentació de la bona pràctica Casal de Joves Girapells i la dinamització del debat de la Carla Valle, de la Federació de Casals de Joves de Catalunya, i extreballadora del Centre d’Informació i Assessorament per a Joves de Barcelona (CIAJ).

El 27 de setembre a les 10:00h a la Casa Baumann de Terrassa (Avinguda de Jacquard, 1, Terrassa)

Seguiu i participeu a les xarxes amb #bpjoventut2018

Contingut relacionat