Notícies

Concentració contra les violències masclistes: No siguis un matxirulo!

5 octubre 2018

000 (6)El proper dilluns 15 d’octubre a les 20h tornem a sortir al carrer per manifestar-nos contra les violències masclistes junt amb la Plataforma Unitària contra les violències de gènere. Ja són 76 les dones assessinades per violència masclista durant aquest 2018, uns assessinats legitimitats per un sistema heteropatriarcal que es posa de part de l’opressor, tal i com hem pogut veure a les diferents sentències judicials que s’han emès aquest any.

Aquest dilluns tornarem a concentrar-nos a la Plaça Sant Jaume per recordar aquestes víctimes però també per rebutjar el masclisme, tan l’institucional com el que veiem cada dia als carrers i a casa nostra.

  • Minut de silenci i concentració jove.
  • Lectura del manifest
  • Presentació del díptic “No siguis un matxirulo”

Contingut relacionat