Notícies

El CJB se suma al repte de la #maratoenergiaBCN

30 gener 2019

Els serveis que gestionem l’Espai Jove la Fontana –CJB, CRAJ, PIJ i el propi equip de l’equipament– ens sumem a la Marató d’Estalvi Energètic d’enguany! D’aquesta manera, al llarg del mes de febrer farem visibles les bones pràctiques en clau de consum responsable i sostenible que duem a terme i participarem del repte de reduir el nostre consum.

Com nosaltres, hi ha un munt d’equipaments municipals que s’hi han sumat! Segueix la campanya en xarxes a través de les etiquetes #maratoenergiaBCN i #maratoenergia.

MaratóGràcia1-837x1024

La #maratoenergia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. La Marató ens farà parar atenció a com consumim l’energia i com petites accions quotidianes poden reduir molt la despesa. Accions com pujar les escales a peu en comptes d’agafar l’ascensor, ajustar la temperatura de la climatització o només utilitzar mig dipòsit de la cadena del vàter.

Els diners estalviats es destinaran al projecte E3, una iniciativa d’empoderament energètic de la comunitat educativa impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de la xarxa d’Escoles+Sostenibles, el Consorci d’Educacio de Barcelona i l’Agència Local de l’Energia.

En total, hi participaran 62 edificis i equipaments municipals de tots els districtes. Setmanalment farem un control dels consums d’aigua, electricitat i gas, i mirarem de reduir-ho respecte als consums dels anys anteriors.

Contingut relacionat