Notícies

Descobreix els #FontanaFridays del gener

3 gener 2019

Comencem l’any i les activitats de lleure per a joves dels 12 als 20 anys de cada divendres estan ben a punt! Els #FontanaFridays de gener et proposen fer massatges, aprendre a respirar i compartir experiències i visions contra la violència masclista a través del teatre! Tot això a La Fontana cada divendres a partir de les 17 h i fins a les 20 h!

dv.11 – FEM MASSATGES! Taller de massatge facial i cranial per al teu benestar!

dv.18 – RESPIRA! Saps com respires? Taller d’atenció activa en la respiració.

dv.25 – “PROU!” teatre fòrum. Espectacle interactiu i participatiu en el qual les persones del públic deixen de ser simples espectadores i passen a substituir els actors i les actrius per tal d’assajar la realitat que potser un dia els tocarà viure en la violència masclista.

A més, també inaugurem un nou projecte per a joves d’aquesta franja d’edat amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada per compartir experiències, emocions i opinions al voltant de diferents temes. Trobem-nos s’organitza conjuntament entre l’Espai Jove La Fontana i l’Aquí T’Escoltem i se celebrarà els dimarts, entre les 17:30 i les 19:30 h i de manera quinzenal. Aquest mes de gener parlarem de salut mental. Aquí tens tota la informació!

Contingut relacionat