Notícies

Participa al teatre-fòrum “Prou!” sobre violències masclistes

4 gener 2019

“Laura, una noia de 16 anys va a les festes del seu poble, haurà de fer front a situacions de caràcter masclista i sota la influència de l’alcohol que encara la fa més vulnerable. Com afronta la realitat de l’endemà?”.

El divendres 25 de gener a les 18h et convidem des de l‘Espai Jove la Fontana a participar en aquest espectacle gratuït interactiu i participatiu. Les persones del públic deixen de ser simples espectadores i passen a substituir els actors i les actrius per tal d’assajar la realitat que, potser, un dia els tocarà viure. Així, de manera participativa, s’ajuda als protagonistes de l’obra a trobar noves maneres d’actuar davant de les situacions conflictives que planteja la peça teatral.

Aquesta proposta és una creació d’ImpactaT Intervencions Teatrals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat