Notícies

Participa al teatre-fòrum “Prou!” sobre violències masclistes

4 gener 2019

“Laura, una noia de 16 anys va a les festes del seu poble, haurà de fer front a situacions de caràcter masclista i sota la influència de l’alcohol que encara la fa més vulnerable. Com afronta la realitat de l’endemà?”.

El divendres 25 de gener a les 18h et convidem des de l‘Espai Jove la Fontana a participar en aquest espectacle gratuït interactiu i participatiu. Les persones del públic deixen de ser simples espectadores i passen a substituir els actors i les actrius per tal d’assajar la realitat que, potser, un dia els tocarà viure. Així, de manera participativa, s’ajuda als protagonistes de l’obra a trobar noves maneres d’actuar davant de les situacions conflictives que planteja la peça teatral.

Aquesta proposta és una creació d’ImpactaT Intervencions Teatrals.

Contingut relacionat