Notícies

Càpsula formativa: La gestió del temps a les entitats

19 febrer 2019

Les reunions eternes, la pluri-militància, l’endarreriment que suposa no clarificar bé les tasques o que aquestes no es realitzin quan toquen… són algunes de les coses que ens passen sovint a les nostres entitats i que fan més feixuga la feina associativa.

20190225_Gestió-temps-2-1-213x300

En aquesta càpsula formativa es tractarà la importància de la gestió del temps a les nostres entitats i als nostres projectes, de forma col·lectiva identificarem els lladres del temps i compartirem estratègies per tal de treballar-los. Parant-nos a pensar en com ens organitzem podrem transformar la realitat de la nostra entitat i aconseguir, entre d’altres coses, que el temps no se’ns mengi.

La formació tindrà lloc dijous 28 de febrer de 18.30h a 20.30h al Casal de Joves de Sants (C/ Violant d’Hongria Reina d’Aragó, 151 – <L3> Plaça del Centre, <L5> Sants Estació).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament. Trobaràs tota la informació i el formulari d’inscripcions al web del CRAJ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat