Notícies

Càpsula formativa: la justificació dels projectes de l’entitat

5 febrer 2019

Des del CRAJ organitzen una càpsula formativa on s’oferirà un suport bàsic en la justi20190213_Justificació-de-subvencions-1-213x300ficació de projectes de l’entitat, així com les claus per a la realització del tràmit correctament i de manera planificada al llarg del temps de durada del projecte. A més, també es respondran tots els dubtes que hi hagi a l’hora de justificar projectes finançats amb diners públics.

La formació tindrà lloc dimecres 13 de febrer de 18h a 20.30h a l’Espai Jove Casa Sagnier (C/Brusi 61 – Jardins d’Enric Sagnier – M: L3 Fontana o Lesseps / FGC: L7 Plaça Molina o Pàdua, L6 Sant Gervasi).

 

Com sempre, és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del web del CRAJ.

Contingut relacionat