Notícies

Voleu difondre activitats? Aprofiteu la tramesa en paper del CRAJ!

18 març 2019

Associacions i col·lectius de joves de la ciutat,

Com potser sabeu, des del CRAJ i un parell de cops a l’any s’envia una tramesa de correu ordinari al cens d’entitats, equipaments i grups i xarxes de participació juvenil de la ciutat. En total, al voltant d’uns 1.300 destinataris que poden variar en funció de la informació a donar a conèixer.

Us informem que en les properes setmanes s’enviarà una d’aquestes trameses, de manera que si teniu algun material informatiu en paper de les vostres activitats o projectes els podeu fer arribar al CRAJ i l’inclourà en la tramesa de manera gratuïta.

Si hi esteu interessades, caldrà que porteu o feu arribar tot el material abans del 28 de març al CRAJ (Espai Jove La Fontana – C/Gran de Gràcia, 190). Si teniu dubtes, podeu trucar al 93 265 52 17 o escriure a craj@crajbcn.cat.

Contingut relacionat