Notícies

Càpsula formativa: El consum conscient a les entitats

9 abril 2019

Què és això del consum conscient? Que podem fer les associacions juvenils per incorporar-lo en la nostra metodologia? A la nostra associació ens declarem anticapitalistes? Quina importància té i per on comencem a treballar-ho sense morir en l’intent? Si mai us heu fet alguna d’aquestes preguntes, aquesta és la vostra formació!

Des del CRAJ es proposa una formació de consum conscient a les nostres entitats. Com podem incorporar el consum responsable a la nostra associació o col·lectiu? Es compartiran idees i recursos pràctics, especialment en l’organització de festes i altres esdeveniments.

La formació tindrà lloc dimecres 24 d’abril de 18h a 20h a l’Espai Veïnal Calàbria 66 (C/ Calàbria, 66 – M: L1 Rocafort, L2 Sant Antoni, L3 Poble Sec).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa «El consum conscient a les entitats». Si és possible, intenteu apuntar-vos més d’una persona de l’entitat per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Més informació al web del CRAJ.

Contingut relacionat