Notícies

Nou cicle formatiu: Comunicació bàsica per a entitats

30 abril 2019

Us preocupa algun o molts dels següents temes?

Donar a conèixer la nostra entitat, tenir impacte i repercussió amb els nostres projectes, arribar al públic que desitgem, aconseguir un bon ambient dins l’entitat, transmetre uns determinats valors o imatge, contribuir a l’assoliment dels nostres objectius generals…

En tots aquests aspectes la comunicació de l’entitat juga un paper cabdal i per això val la pena conèixer-ne les claus! Per aquest motiu us convidem a assistir a aquesta nova formació del CRAJ, un cicle de dues sessions on ens aproparem i reflexionarem sobre aspectes de la comunicació als que sovint no hi dediquem prou atenció!

Entre d’altres, aprendrem com analitzar la salut comunicativa de la nostra entitat i veurem com gestionar i portar la comunicació de manera efectiva. Ho farem a través de les següents sessions:

  • Dilluns 13 de maig, de 18.30 a 20.30h: Com comuniquem? Comunicació interna i externa.
  • Dilluns 20 de maig, de 18.30 a 20.30h: Planifiquem la comunicació de l’entitat!

La formadora serà Marta Pulgar, llicenciada en Publicitat i RP (UAB), formada en diverses especialitats del sector, amb experiència com a responsable de comunicació de diverses entitats no lucratives i actual responsable de comunicació i captació a la Fundació Arrels.

Ambdues sessions tindran lloc a l’Espai Jove Casa Sagnier (C/ Brusi, 60 – M: L3 La Fontana, Lesseps / FGC: L7 Plaça Molina i Pàdua, L6 Sant Gervasi).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle «Comunicació bàsica per entitats»Si és possible, recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable, tot i que no és un requisit per assistir a la formació.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescripturacal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic comunicacio@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat