Notícies

Nous materials de cessió gratuïta al CRAJ!

15 abril 2019

Entitats, coneixeu el servei de lloguer i cessió de material del CRAJ?

Al Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) disposen de materials de diversos tipus que ofereixen a les entitats juvenils de la ciutat, disponibles a través del seu lloguer o cessió gratuïta. La novetat, però, és que enguany s’ha actualitzat el catàleg i s’han introduït alguns materials nous.

Així doncs, els nous materials a disposició de les entitats i activitats associatives, són:

  • Paelles: 1 paella de 50 racions i 1 paella de 120 racions
  • Cremadors: 2 cremadors de 3 anelles (70 cm)
  • Cartells per a facilitar el reciclatge: 5 cartells (envasos, paper, vidre, orgànica i resta)
  • Tela de pancarta: venda de tela de pancarta de 1,42 m d’alçada.

Per a més informació, consulteu la pàgina ‘Lloguer i cessió de material‘ del CRAJ, on trobareu tots els materials que ofereixen classificats per temàtiques així com els preus del seu lloguer per aquells que no són gratuïts. Si esteu interessades en algun material, a la mateixa pàgina trobareu el formulari que cal omplir per a reservar-ho.

Per qualsevol altre dubte o qüestió, podeu trucar al 93 265 52 17 o escriure a craj@crajbcn.cat.

Contingut relacionat