Notícies

Menstruar no és cap tabú! Fem visible la menstruació

27 maig 2019

Menstruar no és cap tabú. És un procés natural que fan els cossos amb úter i hauria de ser normal disposar d’espais gratuïts i de confiança on canviar de tampó o compresa, i on rentar la copa menstrual.

És per això que des del Grup de Treball de Feminismes del CJB llencem una campanya senyalètica per indicar els espais on puguis disposar de compreses o netejar la teva copa. Així doncs, a partir d’avui l’Espai Jove la Fontana, que gestiona el Consell, disposa de compreses a disposició de les persones usuàries i, a més, convida a rentar les copes menstruals a l’espai si és que ho necessites.

Enganxina_20X20

Si a la teva entitat també voleu convertir l’espai en un lloc segur i lliure de tabús sobre la menstruació, demana’ns enganxines per col·locar als banys o la porta. En tenim un munt! Només has d’escriure un correu a dretscivils@cjb.cat

Contingut relacionat