Notícies

Organitzem un esdeveniment sense morir en l’intent!

14 maig 2019

Organitzar esdeveniments és una part important de l’activitat de les associacions juvenils, però no és una tasca fàcil. Hi ha tràmits a tenir en compte i cal organitzar moltes coses alhora i coordinar-les bé per a que l’esdeveniment ens doni els fruits desitjats.

És per això que des del CRAJ s’ofereix a les entitats juvenils un cicle formatiu on aclarir tot allò que cal saber per muntar un bon esdeveniment i no morir en l’intent! La formació tindrà lloc dimarts 28 i dijous 30 de maig de 18.30 a 20.30h i ambdues sessions seran al Casal de Joves de Les Corts (C/ Dolors Masferrer 33-55 – M: L3 Les Corts i Maria Cristina i Tram: L1,L2 i L3 Maria Cristina).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del web del CRAJ.

Contingut relacionat