Notícies

Subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils

25 juny 2019

Ja s’ha fet pública la Convocatòria de Subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils de Barcelona, destinada a les entitats inscrites al Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut.

L’objectiu d’aquestes subvencions és garantir que els locals utilitzats per les associacions juvenils i/o els adolescents i joves de la ciutat reuneixen les condicions de seguretat, accessibilitat, funcionalitat i eficiència òptimes pel desenvolupament de l’activitat que realitzen, i d’aquesta manera, promocionar espais de participació ciutadana, de construcció col·lectiva i de vertebració social complint una important tasca de cohesió social i participació en els territoris.

Si voleu saber-ne més, podeu consultar l’enllaç següent: Convocatòria de Subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils de Barcelona.

A més, des del CRAJ us conviden a assistir a la sessió informativa en motiu de la convocatòria de Subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenils situats a la ciutat de Barcelona per l’any 2019, que convoca l’Ajuntament de Barcelona. La sessió anirà a càrrec de Carolina Cardenal, tècnica del Departament de Joventut, així com de l’assessora del CRAJ.

La sessió tindrà lloc el dimarts 9 de juliol a les 18h a l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190-192 – M: L3 Fontana i FGC Gràcia). És gratuïta i podeu inscriure-us a través del següent enllaç: Inscripció a la sessió informativa.

Per a més informació, podeu contactar a assessoraments@crajbcn.cat o bé trucar al 93 265 52 17.

Contingut relacionat