Notícies

Apunta’t a la Trobada d’Entitats del CJB

26 novembre 2019

bannerTE

Aquest proper divendres 13 de desembre us convidem a la Trobada d’Entitats del Consell de la Joventut de Barcelona. Un any més, la trobada del desembre servirà per redactar els nous projectes i línies del Consell, així com establir les fites i reptes cap a les que vol caminar la joventut associada de Barcelona.

Com sabeu, la Trobada d’Entitats és un espai de participació intern on tenen veu les entitats del CJB, tant membres com observadores, i on es comparteixen i avaluen les principals accions realitzades durant l’any previ  per tal de millorar la nostra feina en tant que plataforma d’associacions i garantir la democràcia interna i els processos participatius.

A més, la Trobada anirà seguida de la celebració dels 6ens Premis #BarnaJove, els premis a projectes associatius i juvenils de la ciutat l’entrega dels quals tindrà lloc a partir de les 21h a l’auditori de l’Espai Jove La Fontana, on comptarem en el jurat amb la diputada jove Marta Rosique.

Rebran premi els tres millors projectes de les 18 entitats que s’han presentat en aquesta 6ª edició. Amb els #BarnaJove, des del CJB  volem premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2019.

L’entrega de premis i el posterior concert i sopar seran gratuïts i oberts al públic, mentre que la Trobada d’Entitats requereix d’inscripció prèvia. Si sou una entitat membre o observadora, reviseu el vostre correu on tindreu les instruccions!

Si teniu cap dubte, podeu enviar un mail a cjb@cjb.cat

 

Contingut relacionat