Notícies

Reviu l’entrega dels Premis #BarnaJove 2019!

18 desembre 2019

El Consell de la Joventut de Barcelona va organitzar, el passat divendres 13 de desembre a l’Espai Jove La Fontana l’entrega dels Premis BarnaJove 2019, la 6ª edició dels premis de l’associacionisme juvenil de la ciutat.

premisbanner

A partir de les nou del vespre i just després de la Trobada d’entitats del CJB, es va iniciar l’entrega dels premis presentada per la presidenta del Consell, Ann Deosla, i el vicepresident, Luis Fernández. Durant l’acte es va recordar els tres projectes que van guanyar l’edició anteriors: la Bossa de Formadores de Casals de Joves; Sàhara Dempeus de l’entitat homònima; i el projecte Juguem Totes, dedicat a la inclusió de les dones en els esports masculinitzats.

A més, la Marta Rosique, diputada per ERC al Congrès, va dedicar unes paraules a totes les persones assistents posant en valor que les persones joves realitzin projectes i accions comunitàries a través de la seva participació en el teixit associatiu de la ciutat amb l’objectiu de transformar i millorar la ciutat on viuen. També va ser-hi present el Pau Gonzàlez, en representació de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació.

ELs4-igWoAgyVAZ

Enguany, el primer premi ha anat a parar al projecte #elnoucaudelPoblenou, de l’Agrupament Escolta L’Avenc. Un projecte que porta l’educació en el lleure a un barri on no hi havia aquesta opció.

El segon premi d’aquest any ha sigut pel projecte Jocs per tothom, de les entitats ALC Stronghold, Santsniggurat i les JUP. Una iniciativa que busca adaptar jocs de taula i rol per a persones amb discapacitat visual.

Per acabar, el tercer premi el va guanyar La Trivial, revista universitària, pel seu projecte de debat sobre temes d’actualitat entre l’estudiantat universitari.

Després de l’entrega de premis es va oferir un pica-pica per totes les persones assistents, entitats juvenils, representants polítics i professionals de la joventut. 

Contingut relacionat