Notícies

Càpsula formativa: Com financem les nostres activitats?

4 febrer 2020

A les entitats juvenilssovint ens manquen recursos econòmics per desenvolupar els nostres projectes i activitats i no sempre és fàcil trobar fonts de finançament.

És per això que proposem aquesta formació, que abordarà els pilars bàsics per tal de planificar una bona estratègia de finançament propi i privat, amb exemples reals de fundraising i on es donaran consells pràctics per a una planificació estratègica que contribueixi a incrementar els recursos de l’entitat.

Continguts de la formació

  • Tipus de fonts de finançament a l’abat de les entitats i característiques d’aquestes
  • Clarificació del concepte de captació de fons
  • Estratègies i recursos per planificar el finançament de les activitats de les entitats
  • Experiències i exemples reals i pràctics de finançament propi i privat

Data i horari

Dijous 20 de febrer de 18.30 h a 20.30 h.

Lloc

A l’Espai Jove Casa Sagnier (Districte Sarrià-Sant Gervasi – C/ Brusi, 60 – M: L3 La Fontana, Lesseps / FGC: L7 Plaça Molina i Pàdua, L6 Sant Gervasi).

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Com financem les nostres activitats?

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

Contingut relacionat