Notícies

El CJB anima a les entitats i associacions joves a participar als pressupostos de Barcelona

5 febrer 2020

Barcelona estrena procés participatiu per decidir una part de les inversions municipals als districtes. Per primera vegada, es promouen uns pressupostos participatius pel conjunt de la ciutat75 milions d’euros  perquè els veïns i les veïnes decideixin com volen invertir-los.

medium_decidim_barcelona_logo

Des del Consell de la Joventut de Barcelona veiem aquesta com una oportunitat per què les joves diguem la nostra i proposem quina ciutat, espai públic i equipaments volem.

És per això que animem a les entitats i associacions juvenils de la ciutat a fer les seves propostes al web de decidim.barcelona, entre el 2 de febrer i el 27 de març, i a participar posteriorment en el procès de votació de les millors propostes.

Així mateix, i tot que al web decidim.barcelona disposeu de tota la informació necessària per plantejar projectes, des del CJB volem oferir l’acompanyament i assessoria del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) a entitats i col·lectius juvenils que es plantegin presentar un projecte.

Contingut relacionat