Notícies

Ajornem l’acompanyament feminista Batolla el masclisme!

13 març 2020

Tot i romandre tancats fins a nou avís, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) deixem oberta la convocatòria del procés d’acompanyament per a associacions i col·lectius juvenils.

‘Batolla el masclisme’ vol ser una eina facilitadora per tal de donar suport pràctic a les entitats que volen generar nous mecanismes o canvis estructurals de transformació feminista. Aquests poden ser des de dur a terme un protocol de gestió de les agressions, construir una comissió feminista, horitzontalitzar l’organització, generar un protocol d’abordatge de les cures, entre d’altres.

L’acompanyament no té cost per a l’entitat guanyadora de la convocatòria ja que anirà a càrrec del CJB.

En que consisteix l’acompanyament?

L’acompanyament el durà a terme Obliqües – Consultoria Feminista i inclou:

  • Una sessió de treball inicial amb Obliqües per realitzar conjuntament la diagnosi de la necessitat i plantejar els primers passos per al seu abordatge (2h).
  • 8 hores d’acompanyament repartit en diferents sessions per tal d’implementar els canvis en el si de l’entitat.
  • Document de recomanacions per a l’entitat per a que pugui treballar més enllà de les sessions presencials de l’acompanyament.
  • Sessions de seguiment amb el CJB (8h).

Qui hi pot participar?

Totes les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat que estiguin inscrites al Cens d’associacions i col·lectius juvenils de Barcelona del CRAJ. En cas de no estar-ho, podeu incriure-us-hi abans de finalitzar el procés de presentació de candidatures a través d’aquest formulari.

Quin termini hi ha? 

El període de presentació de candidatures serà del 10 de març al 10 d’abril de 2020.

Es notificarà quina associació o col·lectiu és el guanyador el 17 d’abril a través de la pàgina web i el butlletí electrònic del CRAJ i del CJB.

Donada la situació d’excepcionalitat per la covid19 que s’està vivint en aquests moments, us informem que s’ajorna el termini de presentació de candidatures a l’acompanyament feminista Batolla el masclisme.

Tan aviat com sigui possible comunicarem la nova data límit d’inscripcions, sempre en funció de com evolucioni la situació d’emergència.

Demanem disculpes a les entitats ja inscrites. Amb aquesta decisió simplement volem millorar l’acompanyament a les entitats i associacions juvenils de Barcelona. Gràcies!

I com ens hi presentem?

Responent el següent formulari: Formulari per al Concurs d’Acompanyament: Batolla el Masclisme.

Ja podeu consultar les Bases reguladores de l’acompanyament i per a més informació o dubtes, truqueu-nos al 93 265 52 17 o escriviu-nos a assessoraments@crajbcn.cat

Contingut relacionat