Notícies

El CRAJ romandrà tancat fins a nou avís

16 març 2020

Amb motiu de les mesures de contenció del COVID-19 queda suspesa tota l’activitat de cara al públic a dins l’equipament de l’Espai Jove La Fontana fins a nou avís.

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat un seguit de mesures per contenir l’expansió del virus CoVid-19 entre les quals n’hi ha que afecten els equipaments municipals com l’Espai Jove La Fontana. És per aquest motiu que, com a mesura preventiva, els serveis ubicats en aquest equipament gestionat pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) suspenem l’activitat de cara al públic fins a nou avís.

L’equipament restarà tancat però hi seguirem treballant a porta tancada i en l’horari habitual, en la mesura del possible. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de telèfon, correu electrònic i xarxes socials, canals a través dels quals seguirem oferint atenció directa. Per a qualsevol dubte en relació amb els serveis no presencials podeu resoldre’ls consultant la pàgina web corresponent a cada servei o a través de les vies anunciades.

Pel que fa al Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), us anunciem les modificacions en els següents serveis:

  • Lloguer i cessió de material, lloguer i cessió de sales, terreny d’acampada Can Girona: queden anul·lades totes les reserves fins a nou avís i no es podran fer noves reserves per aquest període.
  • Formació ‘Batolla el masclime’: queden aplaçades les 3 darreres sessions del cicle formatiu a l’espera de concretar noves dates.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents aquestes mesures es poden veure modificades. En cas que hi hagi canvis mantindrem actualitzada aquesta notícia.

Contingut relacionat