Notícies

L’Espai Jove La Fontana romandrà tancat fins a nou avís

16 març 2020

Amb motiu de les mesures de contenció del CoVid-19 queda suspesa tota l’activitat de cara al públic a dins l’equipament de l’Espai Jove La Fontana fins a nou avís. 

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat un seguit de mesures per contenir l’expansió del virus CoVid-19 entre les quals n’hi ha que afecten els equipaments municipals com l’Espai Jove La Fontana. És per aquest motiu que, com a mesura preventiva, els serveis ubicats en aquest equipament gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) suspenem l’activitat de cara al públic fins a nou avís.

L’equipament restarà tancat però hi seguirem treballant a porta tancada i en l’horari habitual, en la mesura del possible. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de telèfon, correu electrònic i xarxes socials, canals a través dels quals seguirem oferint atenció directa. Per a qualsevol dubte en relació amb els serveis no presencials podeu resoldre’ls consultant la pàgina web corresponent a cada servei o a través de les vies anunciades.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents, aquestes mesures es poden veure modificades i així les anunciarem.

Contingut relacionat