Notícies

Què podem fer les persones joves associades des de casa?

14 març 2020

Amb motiu de les mesures de contenció del CoVid-19 queda suspesa tota l’activitat del Consell de la Joventut de Barcelona fins a nou avís. És per això que ens veiem en l’obligació de cancel·lar o posposar la nostra activitat i la dels serveis i equipament que gestionem.

Tot i així, l’equip tècnic continuarem treballant amb la major normalitat possible des de les nostres cases. És per això que, si tens cap mena de consulta, dubte o tràmit, pots contactar-nos als nostres correus llistats al web o via xarxes socials.

A més, recordeu que el CJB compta amb una biblioteca de recursos i publicacions virtuals que, potser, us poden venir bé en aquests dies de feina introspectiva a les associacions, entitats i col·lectius juvenils de la ciutat!

Contingut relacionat