Notícies

Vols treballar al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya?

3 març 2020

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) és la plataforma que aglutina les principals entitats juvenils de Catalunya. Un dels seus objectius principals és defensar els interessos de les persones joves a través de la incidència política, la sensibilització social i la formació. Per fer-ho possible el CNJC s’estructura tècnicament en tres grans àrees coordinades entre si internament: programes, comunicació i administració.

Estan en procès de recerca d’una Tècnica de Drets Civils i Internacional que pugui adaptar-se ràpidament dins de l’àrea de programes i que sigui capaç de combinar el treball en equip amb una autonomia personal i autoorganització en la execució tècnica dels projectes sobre drets civils (gènere, drets sexuals i reproductius, interculturalitat, diversitat funcional, justícia global i justícia climàtica). Per altra banda, una de les funcions serà el seguiment tècnic de tota la tasca de representació internacional i la realització de projectes i el contacte amb els partners internacionals.

Consulta els requisits i com presentar-te al taulell d’anuncis del CRAJ!

Contingut relacionat